Sorry!!!

Sorry för dålig update! Men har flyttat hela helgen så har inte hunnit uppdatera alls då det har varit fullt upp hela helgen. Men lovar att börja uppdatera er så fort jag får ett internet i huset. Skall åka och köpa ett imorgon. Men skall snart sova. Hör av mig imorgon.


Kommentarer:

Detta med spansk skritt är nytt för mig, min häst kan också göra vacker hov på bakbenen! :) Det är också för att jag vill lära honom att trampa sedan. När jag nu gjort detta med spansk skritt som är väldigt nybörjat så har jag gjort vacker hov på varje ben varannan gång, han har nästan automatiskt förflyttat sig framåt. Men först vill jag att han ska få in snitsen att man lyfter varje ben som vanligt eftersom fast mycket högre. Men samtidigt gå framåt med hjälp av att jag smackar fram honom lite eller tar i tygel/grimskaft lite fram. Likadant när han skrittar så försöker jag med vacker hov samtidigt. Hur gör du? :) Du kanske använder en bättre metod än vad jag gör.



Hur som helst så hur går du tillväga med trampet/piaffen eller passagen? Först och främst piaffen, eftersom man börjar med den. För det har jag haft mer problem hur jag ska gå tillväga.

2012-04-17 @ 10:24:23

Hej! Trevlig blogg ni har. Hoppas flytten gått bra och allt kommer på plats snart. :)

Du kan väl höra av dig ang sadeln, vore toppen att veta.

2012-04-19 @ 12:37:18

Jessica: jag har inte börjat med piaff eller passage på min häst på ryggen än dels eftersom han är 20år och sen eftersom han inte kommer tävla höga klasser. Men han gör det på töm då tar jag en förhållning samtidigt som jag smackar han framåt förstår du hur jag menar? Annars säg till så skall jag försöka skriva ett inlägg om det;-)

2012-04-22 @ 19:25:35



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0