Hemma

Äntligen hemma. Har gått nästan hela dagen idag och va så blöt om fötterna så min son på tre år skulle dra sv mig strumporna så jag slapp vara blöt längre. Han är så gullig;-).
Tänkte försöka lägga in lite bilder på min hund sen om
Ni är intresserade? Han är alltid med mig i stallet. Han springer lös och leker med marions två söta och underbara tollare. Så skönt att ha tre hanar kan vara lösa och verkligen leka med varandra utan att börja bråka. Han springer alltid löst när jag rider i skogen och uppe på våran lilla volt. Han är väldigt mamma sjuk. Går jag ifrån vardags rummet ut till köket så är han snabbt efter mig. Han är min lilla skugga. Kommer nog sakna han mest när vi är i Stockholm nästa helg. För han sover i våran säng med oss.
Kommer såklart sakna hästen med men de är inte riktigt samma sak. Kanske skall vara häst valt lördag och söndag nästa vecka. Är hemma från Stockholm runt fem tiden på lördag och då undrade Linda om jag kanske kunde ta hennes två hästar om häst skötaren hon hittat inte funkade. Och som vän säger man såklart ja. Kan ju åka förbi hennes stall på vägen till mitt stall. Alternativt åka förbi på vägen hem. Är inte så långt till henne hemifrån mig. Men måste åka med henne ut någon dag i veckan så jag vet hur/vart dom har allt nu för tiden. Inte varit där på flera veckor nu.
nej nu skall jag ut med hunden slänga i mig kvällsmat och sedan sova jobbar 7-16 imorgon:-) så skönt att ha ett jobb som man får jobba mycket så man inte ens behöver ha studielån. Hade bra så uppdaterar jag er mer imorgon när jag har rast.
//Kajsa

Kommentarer:

Klart vi vill se bilder ! :D

2012-02-19 @ 08:03:20

Då lägger jag ut dom bilderna jag har nu sen får jag ta flera för min stationära dator har gått sönder där alla bilderna ligger:-( fixar upp någon bild nu resten ikväll:-)

2012-02-19 @ 08:59:39



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0